Toimintasuunnitelma 2021

KIVI-Stone kansainvälisen kivifestivaalin toteuttaminen vuonna 2021 Juuassa.
Koronarajoitusten vuoksi kansainvälisen kivifestivaalin sijaan toteutetaan kivenveiston SM kilpailu ja kivenveistotapahtuma 2.-4.7.2021 yhteistyössä Juuan kunnan ja Maaseudun sivistysliitooN, yrittäjien ja talkoolaisten kanssa. Tapahtuma liittyy maakunnan 300-juhlavuoden tapahtumiin ja on mukana Euroopan kulttuuriympäristöpäivissä. Tapahtuma on saanut rahoitusta Pohjois-Karjalan maakuntaliiton Tulevaisuusrahastolta sekä Maaseudun sivistysliitolta. 

Yhteistoiminta maakunnan veistotapahtumien järjestäjien kanssa. Yhteinen projektikoordinaattori/tapahtumatuottaja, yhteistoiminta ja yhteismarkkinointi Ilomantsin Karhufestivaalin kanssa.

Kivenveistokurssi  v. 2021 MSL:n kurssina. Keväällä ja kesällä keskityttiin SM kivenveistokilpailun ja kivenveistotapahtuman hyvään toteuttamiseen.  

Sääntömääräiset kokoukset. Kevätkokous pidettiin 1.3.2021 ja ylimääräinen jäsenkokous hallituksen kokoonpanon täydentämiseksi 15.4.2021.

Jäsenhankinnan tehostaminen. Katso kohta Tervetuloa jäseneksi!

Osallistutaan mahdollisesti muihin ajankohtaisiin/alueellisiin tapahtumajärjestelyihin.

Poikolan koulun yläasteen opetussuunnitelmassa oli Jäänveistokurssin järjestäminen.
Kurssi ei toteutunut huonon jäätilanteen vuoksi. 

Näitä ei voitu toteuttaa koronapandemia takia:
Bench marking matka 11.-13.6.2021 Salzburgiin Itävaltaan.
Koronapandemian ja matkustusrajoitusten vuoksi Salzburgin Stone Carving Festival ja opintomatka peruuntuivat.

Osallistuminen Pielisen Messut-tapahtumaan 12.-13.6.2021. Koronapandemian ja koronarajoitusten vuoksi Pielisen Messut siirtyivät seuraavalle vuodelle.