Haemme hankekoordinaattoria

Haemme määräaikaista hankekoordinaattoria

Ellin Taitajat ry on yleishyödyllinen yhdistys, jonka tavoitteena on edistää paikkakunnan elinvoimaa ja virkeyttä; järjestää kädentaitoihin sekä jäähän, lumeen, kiveen, hiekkaan, puuhun ja muihin luonnonmateriaaleihin liittyviä kilpailuja ja tapahtumia, muita kilpailuja, messuja, yleisötapahtumia ja koulutusta; harjoittaa yhteistyötä toimialaansa liittyvien yhteisöjen kanssa.

Oletko sinä meidän innovatiivisen kivenveistohankkeemme hankekoordinaattori? Tule mukaan ja saat monipuolista hanke- ja tapahtumajärjestämiskokemusta Ellin Taitajat ry:n järjestämässä kivenveiston kansainvälisessä ja SM-kilpailussa 5.-7.08.2022 Juuassa, www.juuankivenveisto.fi (International and Finnish National Championship Stone Carving Competition).

Työsuhde voi alkaa osa-aikatyönä sopimuksen mukaan maaliskuussa 2022. Työ muuttuu kivenveistotapahtuman lähestyessä kokoaikatyöksi. Työsuhde päättyy viimeistään 31.08.2022.

Ellin Taitajat ry:n hallitus ohjaa kivenveistokilpailun järjestelyjä ja vastaa hankkeesta. Hankekoordinaattorin tehtävänä on yhteistyössä eri tahojen kanssa suunnitella kilpailu ohjelmineen sekä koko hankkeen koordinointi. Tehtäviin kuuluu myös tiedotus- ja markkinointisuunnitelman laatiminen, mukaan lukien tulevien mainosten myynti.

Toivomme sinulta englannin kielen taitoa, hanke- ja tapahtumatuotantokokemusta, markkinointi-, digi- ja some-taitoja sekä itsenäistä työskentelykykyä. Odotamme sinulta vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, aktiivisuutta, luotettavuutta ja työhön sitoutuneisuutta.

Juuassa läsnäolo ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä.

Ellin Taitajat ry on järjestänyt kahdeksana vuotena veistokilpailuja ja tapahtumia.
Yhdistys on saanut hankkeeseen vuodelle 2022 Pohjois-Karjalan maakuntaliitolta ja muilta tahoilta rahoituksen, joka sisältää neljän kuukauden hanketyöntekijän palkkauksen.

Hakemus ja CV palkkatoivomuksineen tulee lähettää osoitteeseen ellintaitajat@gmail.com 26.02.2022 klo 16:00 mennessä.

Lisätietoja antavat Eija Meriläinen, puh. 050 541 8951, Tuula Ikonen-Graafmans, puh. 0400 674 062.

Juuassa 26.01.2022

Ellin Taitajat ry